Uitbreiding van het wagenpark

Na 10 jaar bewezen dienst en meer dan 270.000 km op de teller, werd het tijd om onze Renault Master camionetten te vervangen door nieuwe. We kozen voor Volkswagen Crafters, die modern, stijlvol én milieuvriendelijk zijn.

Milieuvriendelijk op weg naar onze klanten

In onze nieuwe camionetten gaan we milieuvriendelijk en in stijl op weg naar onze klanten. Èn kunnen we meer projecten uitvoeren, want ze zijn speciaal ingericht voor verschillende werken.

Model L4 is groot en dat komt van pas omdat onze UV-installatie voor veel projecten mee moet. Deze gebruiken we bij het behandelen van elastische vloeren.

Model L3 zullen we voornamelijk gebruiken wanneer we op pad gaan om beton- of natuursteen te behandelen of wanneer we kleinere projecten doen in de stad, waar het niet handig is om met de wel 7 meter lange L4 te manoeuvreren.

Hiernaast hebben we ook nog een gesloten aanhangwagen om de grootste machines te vervoeren, bijvoorbeeld voor grote beton projecten.

Goed uitgerust, gaan we nu met nog groter plezier op pad om jouw vloeren of tapijten in topconditie te brengen en te houden.