Laat je steentapijt buiten of binnen dieptereinigen

Wat is steentapijt? 

Steentapijt bestaat uit allemaal kleine kwartssteentjes die gebonden zijn met epoxyhars. Het uitzicht van deze vloer is sterk afhankelijk van de kleur en dikte van de steentjes, wel heb je sowieso een naadloze vloer met een korreleffect. Door de afhankelijkheid van kleur en dikte van de steentjes zijn er zeer veel mogelijkheden op vlak van design. 

Wat zijn de voordelen van steentapijt?

Naast het feit dat steentapijt zeer veelzijdig en naadloos is, is een bijkomend voordeel dat het ook goed combineerbaar is met vloerverwarming. Deze voordelen zorgen ervoor dat je steentapijt tegenkomt in de meest diverse toepassingen. Voorbeelden zijn: industriële gebouwen, kantoorgebouwen, winkels, ziekenhuizen en zelfs woningen.

Hoe dieptereinigen we steentapijt?

Tijdens (ver)bouwwerken krijgt je steentapijt vaak heel wat te verduren en geraakt hij sterk vervuild. Om je steentapijt terug proper en volledig zuiver te krijgen is een eerste reiniging na (ver)bouwwerken vereist, dit laat je best uitvoeren door een firma met de gepaste installaties en machines. Na deze reiniging ziet je steentapijt er weer uit als nieuw. 

Om je steentapijt verder te onderhouden is een jaarlijks groot onderhoud aangeraden. Dit jaarlijks groot onderhoud bestaat uit een dieptereiniging van je steentapijt. Deze reiniging zorgt ervoor dat je steentapijt jarenlang in goede staat blijft wat zijn levensduur verlengt.

Klik op een van de linken of onderstaande blokken om meer te lezen over onze reinigingsbehandelingen op steentapijt. Deze behandelingen kunnen uitgevoerd worden voor zowel steentapijt buiten als steentapijt binnen.