Flotex

Wat is flotex vloerbedekking?

Flotex tapijt is een unieke en sterke vloerbedekking die veel toegepast wordt in projecten. Het kan zeer grondig gereinigd worden en vlekken zijn eenvoudig te verwijderen. 

Verschillende reinigingsbehandelingen flotex

Het dagdagelijkse onderhoud van flotex kan je gerust zelf doen. Het periodieke- en groot onderhoud of een eerste reiniging na (ver)bouwwerken van flotex, laat je best wel over aan een bedrijf die de juiste machines of installaties ter beschikking heeft. 

Onze flotex behandelingen

(Ver)bouwwerken zorgen ervoor dat je flotex tapijt sterk vervuild geraakt. Voor dat je je flotex in gebruik neemt, is het cruciaal dat je hem een eerste reiniging na (ver)bouwwerken geeft. Dit zodat alle vervuiling en stof verwijderd is.

Nu je flotex tapijt schoon is, is het belangrijk om hem schoon te houden. Dit doe je door een goed uitgewerkt onderhoudsplan. Een essentieel deel van dit onderhoudsplan is een oppervlaktereiniging. Een oppervlaktereiniging van je flotex tapijt is ideaal als periodiek onderhoud. Zo houd je je flotex tapijt het hele jaar door schoon.

Naast een oppervlakte reiniging, hoort er in een goed uitgewerkt onderhoudsplan ook een dieptereiniging te staan. Deze dieptereiniging is gepast als jaarlijks groot onderhoud en zorgt ervoor dat je tapijt diepschoon blijft. Een goed uitgewerkt onderhoudsplan dat een oppervlakte reiniging en dieptereiniging bevat, verlengt de levensduur van je flotex tapijt.

Klik op een van de linken of onderstaande blokken als je nog meer wilt lezen over deze verschillende reinigings behandelingen.