Rubberen vloer laten reinigen, renoveren, onderhouden of beschermen

Wat is een rubberen vloer? 

Rubberen vloeren bestaan uit een mengsel van industriële-en natuurrubber, vul-en kleurstoffen. Bepaalde types rubberen vloeren bevatten een paraffine laag of een release agent, of zijn voorzien van een coating. Afhankelijk van de afwerking en het type rubber werken wij een onderhoudsbehandeling op maat uit. 

Voordelen van een rubberen vloer 

Rubberen vloeren zijn: geluiddempend, hebben goede antislip eigenschappen, gaan lang mee en zijn makkelijk te onderhouden. Om deze eigenschappen te behouden is het dan ook belangrijk dat je, je rubberen vloer goed onderhoud en hem periodiek laat reinigen.

Behandelen rubberen vloer

Heeft je rubberen vloer onlangs (ver)bouwwerken doorstaan? Dan is de kans groot dat hij sterk vervuild is. Een eerste reiniging van je rubberen vloer na (ver)bouwwerken is aangewezen om ingebruikname mogelijk te maken. Daarnaast moet je bij een rubberen vloer ook de paraffine laten verwijderen.

Het verder onderhouden van je rubberen vloer doe je best met een periodiek onderhoud. Dit periodiek onderhoud zorgt ervoor dat je rubberen vloer doorheen het jaar proper blijft. Jaarlijks kan je dan een dieptereiniging laten uitvoeren wat de levensduur van rubberen vloer significant verlengt en de rubber jarenlang in topconditie houdt.

Door goed periodiek- en groot onderhoud kan je een renovatie behandeling vermijden. Als je oude rubberen vloer toch doorheen de jaren sterk vervuild en versleten is geraakt door verkeerd onderhoud, kan je hem wel laten renoveren. Deze renovatie behandeling zorgt ervoor dat hij er terug uitziet als nieuw. 

Als laatste geven we rubberen vloeren ook een bescherming. Deze bescherming vergemakkelijkt onderhoud en zorgt ervoor dat je de rubberen vloerbekleding zelf minder snel beschadigt.

Klik op een van de linken of onderstaande blokken om meer te weten te komen over het reinigen, renoveren, periodiek onderhoud, groot onderhoud en beschermen van rubberen vloeren.

Ben je niet meer tevreden met de huidige staat van je rubberen vloer?

Klik op onderstaande knop en bekijk samen met ons hoe we je rubber terug in zijn originele staat herstellen

Contacteer ons

Rubber eerste reiniging - Rubber renovatie - Rubber periodiek- en groot onderhoud - Rubber beschermen