Vloerbehandeling in de horeca

Dag in dag uit een propere vloer voor jouw klanten? Met onze gespecialiseerde behandelingen en een onderhoudsplan op maat zorgen we er samen voor.

Intensief gebruikt, maar steeds proper

Expertise en advies

Vloeren en tapijten in de horeca zijn bij de meest intensief gebruikte. Tegelijk willen jouw klanten een propere, hygiënische vloer wanneer ze komen genieten van een drankje, een etentje of een overnachting. 

Met onze gespecialiseerde methodes, die erkend zijn door vloerfabrikanten, geven wij jouw vloeren een passende behandeling. Hetzij voor een eerste reiniging, periodiek of groot onderhoud, hetzij voor schadeherstel en renovatie. Bovendien geven wij jouw schoonmaakploeg advies voor dagelijks en wekelijks onderhoud met een Floorcure-plan op maat.

Harde vloeren

Vloeren als natuursteen, parket of beton dragen veel bij tot de uitstraling van jouw zaak. Vlekken zijn onvermijdelijk, maar hoeven geen doorn in het oog te blijven. Met een dieptereiniging maken onze vloerspecialisten jouw vloer terug helemaal schoon. Volstaat een dieptereiniging niet, dan renoveren we de toplaag en blazen zo jouw vloer terug nieuw leven in. 

Omdat jouw vloer intensief gebruikt wordt, is het dagelijks onderhoud van cruciaal belang. Daarom werken wij een onderhoudsplan op maat uit voor jouw schoonmaakploeg of verwijzen we je door naar een geschikte partner (schoonmaakbedrijf). Opdat jouw team zo efficiënt mogelijk aan de slag kan, leveren we ook de nodige machines en/of producten. 

Vasttapijt

Heeft jouw vasttapijt vetvlekken die er niet meer lijken uit te gaan? Doe dan beroep op onze vloerspecialisten om jouw vasttapijt terug diepschoon te maken; we stofzuigen, verwijderen vlekken en voeren een grondige dieptereiniging uit onder een druk van 70 bar en 70 graden. Dankzij onze jarenlange ervaring, materiaalkennis en samenwerking met fabrikanten weten we precies welke methode we moeten toepassen voor welk soort tapijt, zodat het snel diepschoon en terug droog is. 

Desgewenst werken we voor jouw schoonmaakploeg een onderhoudsplan op maat uit, aangepast aan jouw type tapijt en het gebruik van de ruimte. Door de gepaste borstelstofzuigers en ontvlekkers te leveren, reiken we meteen ook alle middelen aan om jouw zaak dag in dag uit netjes te houden.

Interesse?

Doe een beroep op de vloerspecialisten van Floorcure. Wij komen binnen de week langs voor advies en een offerte.

Contacteer ons