Vloerbehandeling in de industrie

Reken op onze expertise om jouw vloeren snel terug in topconditie te krijgen. Wij hebben de machines en het materiaal om op korte tijd grote oppervlaktes te reinigen en te renoveren.

Beton, Essen

Reiniging en renovatie

Flexibiliteit en expertise

Onze vloerspecialisten kunnen flexibel ingezet worden voor het grondig reinigen of renoveren van jouw vloer. Om de werking van jouw bedrijf minimaal te storen, werken wij ook op avonduren of in het weekend. Dankzij ons uitgebreid machinepark kunnen wij ook grote oppervlaktes snel behandelen.

Wij hebben ruime expertise van de meest diverse behandelingen voor PVC, beton, epoxy en PU gietvloeren. Ook zwaar vervuilde of beschadigde vloeren doen wij er terug als nieuw uitzien, met aangepaste producten en gespecialiseerde methodes.

Beton

Vloeren in de industrie krijgen heel wat te verduren en hebben er alle baat bij om jaarlijks grondig gereinigd te worden. Volstaat een dieptereiniging niet, dan renoveren we de toplaag.

Periodiek onderhoud Groot onderhoud Renovatie behandeling
Dieptereiniging X X X
Napolieren met diamandpads X X X
Herstellen beschermingsgraad X X
Polijsten met metaal- of kunststofgebonden diamandschijven X

Epoxy & PU gietvloeren

PU & epoxy vloeren bieden veel voordelen, maar ook deze vloeren kunnen er na verloop van tijd versleten en vervuild uitzien. Reken dan op de expertise van onze vloerspecialisten om vuil en slijtage weg te werken met de juiste producten en technieken, zonder de toplaag te beschadigen.

We maken de vloer stofvrij, voeren een grondige machinale reiniging uit, spoelen na en reinigen met automaat. Indien nodig, renoveren we de toplaag met een nieuwe coating en werken we eventuele schade weg.

Interesse?

Doe een beroep op de vloerspecialisten van Floorcure. Wij komen binnen de week langs voor advies en een offerte.

Contacteer ons