Vloerbehandeling in kantoren & bedrijven

Met een propere vloer zorg je voor een aangename, hygiënische werkomgeving voor je medewerkers.

Lino, Boeverbos, Brugge

Snel terug hygiënische vloeren

Flexibiliteit en expertise 

Onze flexibele ploeg behandelt jouw vloeren op een tijdsefficiënte manier. Door buiten de kantooruren te werken, storen we de werking van jouw bedrijf minimaal en zorgen we snel terug voor nette, hygiënische vloeren. 

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij ruime expertise opgebouwd van de meest diverse vloertypes, zoals vasttapijt, steentapijt, natuursteen, beton, PVC- en linoleumvloeren. Zo kunnen wij voor elke vloer en elke situatie een oplossing bieden, op maat van jouw gebruik en jouw budget.

PVC en linoleum

PVC- en linoleumvloeren kunnen zeer lang meegaan indien ze regelmatig de juiste onderhoudsbehandeling krijgen. Naast het dagdagelijks onderhoud door jouw schoonmaakploeg, is een jaarlijkse dieptereiniging door onze vloerspecialisten aan te raden om jouw PVC- of linoleumvloer in topconditie te houden. 

Volstaat een dieptereiniging niet meer om alle vuil en slijtage weg te werken, dan renoveren we de toplaag. Met methodes die erkend zijn door vloerfabrikanten zorgen wij opnieuw voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Een duurzame, kosten- én tijdsefficiënte oplossing. 

Voor extra bescherming kiezen we bij PVC- of linoleumvloeren voor een UV-coating. Deze hardt snel uit, waardoor jouw ruimte vaak de dag erna al opnieuw bruikbaar is.

Vasttapijt

Vervuilde tapijten hebben een negatief effect op de binnenluchtkwaliteit in kantoren en kunnen in het ergste geval zelfs voor gezondheidsproblemen zorgen bij jouw medewerkers. Door je tapijt rein te houden kan je heel wat ongemakken vermijden. Reken daarom op onze vloerspecialisten voor het uitvoeren van een eerste reiniging van je vasttapijt (na werken) of voor een periodieke dieptereiniging.

Om tapijten tot in de diepte te reinigen hebben wij een unieke diepstoommethode ontwikkeld. Wij diepstomen onder een druk van 70 bar en 70°C, gecombineerd met een super vacuüm systeem. Zo garanderen we een diepschoon tapijt, dat bovendien veel sneller droog is dan bij een klassiek sproei-extractiesysteem (8u ten opzichte van 24u). Zo hebben jouw kantoren snel opnieuw een hygiënisch tapijt en heb je opnieuw een gezonde werkomgeving.

Steentapijt

Eens een vloer van steentapijt zwaar vervuild is, is hij moeilijk te reinigen. Met onze unieke diepstoommethode krijgen we hem gegarandeerd terug diepschoon. Wij komen buiten de kantooruren langs met een gespecialiseerd team en met materiaal dat ons toelaat om grote oppervlaktes snel aan te pakken.

Natuursteen en beton

Vloeren als natuursteen of beton geven ruimtes een unieke uitstraling. Vlekken zijn onvermijdelijk, maar hoeven geen doorn in het oog te blijven. Met een machinale dieptereiniging maken onze vloerspecialisten jouw vloer terug helemaal schoon. Volstaat een dieptereiniging niet, dan renoveren we de toplaag en blazen zo jouw vloer terug nieuw leven in. 

Periodiek onderhoud Groot onderhoud Renovatiebehandeling
Dieptereiniging X X X
Napolieren met diamandpads X X X
Herstellen beschermingsgraad X X
Polijsten met metaal- en kunststof gebonden diamandschijven X

Interesse?

Doe een beroep op de vloerspecialisten van Floorcure. Wij komen binnen de week langs voor advies en een offerte.

Contacteer ons