Vloerbehandeling in onderwijsinstellingen

Alle vuil en slijtage van jouw vloeren netjes weggewerkt? In de vakantieperiode en binnen budget? Het kan.

Lino, School, Oostende

Snel terug nette vloeren

Budgetvriendelijke oplossing 

Vloeren in scholen worden zeer intensief belopen en kunnen er na verloop van tijd vervuild en versleten uitzien. Reken dan op onze vloerspecialisten om jou een budgetvriendelijke oplossing te bieden. Wij hebben de machines en het materiaal in huis om grote oppervlaktes snel te behandelen en hebben een flexibele ploeg die de behandeling volledig in vakantieperiodes kan uitvoeren.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij ruime expertise opgebouwd van de meest diverse vloertypes, zoals vasttapijt, PVC-, linoleum- of keramische vloeren. Zo kunnen wij voor elke vloer en elke situatie een oplossing bieden, op maat van jouw gebruik en jouw budget.

PVC en linoleum

PVC- en linoleum vloeren kunnen zeer lang meegaan indien ze regelmatig de juiste onderhoudsbehandeling krijgen. Een jaarlijkse dieptereiniging is aan te raden om jouw PVC- of linoleumvloer in topconditie te houden. 

Volstaat een dieptereiniging niet meer om alle vuil en slijtage weg te werken, dan renoveren we de toplaag. Met methodes die erkend zijn door vloerfabrikanten zorgen wij opnieuw voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Een duurzame, kosten- én tijdsefficiënte oplossing. 

Voor extra bescherming kiezen we bij PVC- of linoleumvloeren voor een UV-coating. Deze hardt snel uit, waardoor jouw ruimte vaak de dag erna al opnieuw bruikbaar is.

Ook de vloeren in jouw sporthal kunnen we reinigen of renoveren. Ontdek hier onze oplossingen voor sportvloeren.

Vasttapijt

In ruimtes met vasttapijt waar lessen of creatieve activiteiten doorgaan, vertoont het tapijt na verloop van tijd onvermijdelijk vlekken, vervuiling en slijtage. Om deze weg te werken, hebben wij een unieke diepstoommethode ontwikkeld. Wij diepstomen onder een druk van 70 bar en 70°C, gecombineerd met een super vacuüm systeem. Zo garanderen we een diepschoon tapijt, dat bovendien veel sneller droog is dan bij een klassiek sproei-extractiesysteem (8u ten opzichte van 24u).

Keramische vloer

Een keramische vloer is onderhoudsvriendelijk en gaat lang mee. Toch kan ook een keramische vloer na verloop van tijd sporen van gebruik en vervuiling vertonen, maar die hoeven geen doorn in het oog te blijven. Onze vloerspecialisten reinigen de vloer machinaal en brengen hem terug in topconditie.

Interesse?

Doe een beroep op de vloerspecialisten van Floorcure. Wij komen binnen de week langs voor advies en een offerte.

Contacteer ons