Vloerbehandeling bij particulieren

Elke vloer vertelt een ander verhaal. Wij luisteren, geven advies en bieden de gepaste behandeling. Da’s een snelle, voordelige oplossing, met respect voor jouw vloer of tapijt.

Beton bij particulieren

Sneller en voordeliger dan vervangen

Expertise en advies

Heeft jouw nieuwe vloer een eerste onderhoud nodig? Of is jouw oude vloer of tapijt zwaar vervuild of beschadigd? Met onze gespecialiseerde methodes, die erkend zijn door vloerfabrikanten, geven wij jouw vloer of tapijt een passende behandeling. Hetzij voor een eerste reiniging of een dieptereiniging, hetzij voor schadeherstel en renovatie.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij ruime expertise opgebouwd van de meest diverse vloertypes, zoals beton, natuursteen, parket en (vast-)tapijt. Onze vloerspecialisten geven je graag advies.

Beton

Steeds vaker wordt voor beton gekozen om een woning een unieke uitstraling te geven. Om tot een duurzame, onderhoudsvriendelijke vloer te komen die geen stof afgeeft, vraagt een nieuwe betonvloer echter een gespecialiseerde behandeling. De curing- en sluierlaag dienen machinaal verwijderd te worden en de vloer dient een vlekstopbehandeling te krijgen. Reken hiervoor op onze vloerspecialisten. Zo kan je met een gerust hart je vloer in gebruik nemen.

Natuursteen & parket

Na verloop van tijd kunnen natuursteen- of parketvloeren er erg versleten uitzien. Jammer, want met hun warme uitstraling geven ze een ruimte veel karakter. Onze vloerspecialisten blazen je oude vloer terug nieuw leven in door deze met gespecialiseerde technieken te behandelen. Voor elke vloer en elke situatie bieden wij een oplossing op maat, die gegarandeerd sneller en goedkoper is dan je oude vloer uitbreken en vervangen.

(Vast-)tapijt

Is je vasttapijt vuil en krijg je het niet meer proper? Doe dan beroep op ons om je vasttapijt een grondige reiniging te geven met onze unieke diepstoommethode. Zo is je vasttapijt gegarandeerd opnieuw diepschoon en hoef je niet meer aan vervangen te denken.

Ook voor een vervuild carpet hebben we de oplossing. Wij geven het een dieptereiniging en bescherming op maat. Is het niet mogelijk om het langs te brengen? Geen probleem, wij halen je carpet op en brengen het diepschoon weer terug. 

Interesse?

Doe een beroep op de vloerspecialisten van Floorcure. Wij komen binnen de week langs voor advies en een offerte.

Contacteer ons