Vloerbehandeling in pharma

Wij werken vervuiling en schade weg op een korte tijdspanne, met gespecialiseerde methodes. Zo hebben jouw ruimtes snel terug een hygiënische en onderhoudsvriendelijke vloer die lang zal meegaan.

ESD, Labo Nuytinck, Gent Zeehaven

Snel terug hygiënische vloeren

Flexibiliteit en expertise

Onze flexibele ploeg behandelt jouw vloeren buiten de werkuren. Zo storen we jouw werking minimaal en leveren we snel nette, hygiënische vloeren op. 

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij ruime expertise opgebouwd van de meest diverse vloertypes, waaronder ook PVC en ESD, die in de pharma sector vaak gebruikt worden.

PVC 

Een nieuwe PVC-vloer vraagt een speciale behandeling bij de eerste reiniging. Laat je dit aan onze vloerspecialisten over, dan ben je zeker van een onderhoudsvriendelijke vloer die klaar is om in gebruik te nemen.

Bij oude PVC vloeren renoveren we de toplaag. Met methodes die erkend zijn door fabrikanten van PVC-vloeren zorgen wij opnieuw voor een onderhoudsvriendelijke vloer. Een duurzame oplossing, die snel uitgevoerd kan worden en bovendien budgetvriendelijk is. 

Voor extra bescherming kiezen we bij PVC-vloeren voor een UV-coating. Deze hardt snel uit, waardoor jouw ruimtes binnen de 1 à 2 werkdagen opnieuw bruikbaar zijn.

ESD

Omwille van de geleidende eigenschappen van een ESD-vloer werken we steeds nauw samen met je kwaliteitsdienst en je preventieadviseur. Wij weten maar al te goed dat slechte geleiding nefast kan zijn voor je apparatuur en de veiligheid van je personeel. Daarom hanteren we een werkwijze die voldoet aan de geleidende eisen volgens DIN EN 61340-5-1 in ESD toepassingsgebieden.

Reken dus voor de behandeling van je ESD-vloer op onze experten. Wij zorgen voor een eerste reiniging, periodiek of groot onderhoud, een renovatiebehandeling en/of het aanbrengen van extra bescherming.

Interesse?

Doe een beroep op de vloerspecialisten van Floorcure. Wij komen binnen de week langs voor advies en een offerte.

Contacteer ons