Vloerbehandeling in retail

Een propere vloer geeft jouw winkel een nette uitstraling en is aangenaam voor jouw klanten. Onze vloerspecialisten komen buiten de openingsuren langs en maken jouw vloer terug diepschoon. 

Diepschone vloer, nette uitstraling

Flexibiliteit en expertise

In jouw winkel wandelen de hele dag door klanten binnen vanop straat. Jouw vloer wordt dus intensief belopen en kan er na verloop van tijd vervuild en versleten uitzien. Reken dan op onze vloerspecialisten om vervuiling en slijtage weg te werken.

Onze flexibele ploeg behandelt jouw vloer op een tijds-efficiënte manier buiten de openingsuren en zorgt ervoor dat jouw klanten de volgende dag al opnieuw aangenaam kunnen winkelen.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij ruime expertise opgebouwd van de meest diverse vloertypes, zoals vasttapijt, PVC, natuursteen, parket en steentapijt. Wij bieden voor elke vloer en elke situatie een oplossing op maat.

Steentapijt

Eens een vloer van steentapijt zwaar vervuild is, is hij moeilijk te reinigen. Met onze unieke diepstoommethode krijgen we hem gegarandeerd terug diepschoon. Wij komen buiten de openingsuren langs met een gespecialiseerd team en met materiaal dat ons toelaat om grote oppervlaktes snel aan te pakken. 

Doe een beroep op de vloerspecialisten van Floorcure. Wij komen binnen de week langs voor advies en een offerte.

Contacteer ons