Een optimale bescherming voor je natuurstenen vloer

Met natuursteen heb je een tijdloze, karaktervolle vloer die mits de juiste behandeling een zeer lange levensduur heeft. Met een optimale bescherming gaat je vloer langer mee, is hij vlekbestendiger en onderhoudsvriendelijker. 

Laat je natuurstenen vloer beschermen door onze vloerspecialisten
Zo gaat je natuurstenen vloer langer mee én is hij vlekbestendiger en onderhoudsvriendelijker

Contacteer ons

We komen binnen de week langs

Een bescherming op maat

Afhankelijk van de oppervlakte en toepassing van je ruimte en jouw wensen als klant, adviseren we jou graag welke bescherming het meest aangewezen is voor jou. Met kristallisatie bereik je bijvoorbeeld de beste hoogglans en een harde toplaag. Een Nano coating verbetert dan weer de antislip waarde.

Let wel: voor een nieuwe vloer is het aanbrengen van bescherming pas mogelijk na een eerste reiniging, waarbij we de cementsluier verwijderen en de vloer impregneren.

Vlekstopbehandeling

Na de initiële behandeling, kunnen we het oppervlak impregneren om de vlekbestendigheid sterk te verhogen en onderhoudsvriendelijker te maken. Een vlekstopbehandeling is interessant voor woningen, keukens, refters, ...

Kristallisatie

Daarmee bereik je de beste hoogglans en een hardere toplaag, in bijzonder geschikt voor zachtere kalkhoudende vloeren zoals marmer, witsteen, Travertin.  Ook toepasbaar op granito of blauwsteen vloeren

NanoCoat

Is een flinterdunne coating, welke het onderhoud van grote oppervlaktes met reinigingsautomaten sterk vereenvoudigd. De antislip waarde wordt verbeterd, hogere glans kan tot hoogglans geboend worden en de coating is eenvoudig te herstellen. Bijzonder geschikt voor warenhuizen, winkelcentra’s, grote showrooms, … waar machinaal onderhoud mogelijk is.

Waarom je natuurstenen vloer door onze specialisten laten behandelen?

  • Wij hebben grondige kennis van de meest diverse natuurstenen vloeren en behandelingstechnieken
  • Onze methodes zijn altijd afgestemd op de situatie en het gewenste eindresultaat
  • Je krijgt professioneel advies voor onderhoud en schadebeperking

Laat je natuurstenen vloer beschermen door onze vloerspecialisten
Zo gaat je natuurstenen vloer langer mee én is hij vlekbestendiger en onderhoudsvriendelijker

Contacteer ons

We komen binnen de week langs